Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Spomienková jazda na Viliama Gažika 2013

Tak ako si bežní smrteľníci uctievajú pamiatku zosnulých, my, milovníci Miníkov, si uctievame pamiatku nášho zosnulého mentora, Viliama Gážika. Spomienková jazda sa konala 3. marca a stretnutie bolo na cintoríne pri Piešťanoch.

Aby sa nikto z nás cestou nestratil, spojili sme sa do skupiny, ktorá išla z Bratislavy a postupne sa k nej pridávali aj ostatné Miníky. Keď už sme boli všetci pokope na cintoríne, spoločne sme položili veniec na hrob Viliama Gážika a v duchu sa zaňho pomodlili a poďakovali mu za všetko, čo pre Miniklub na Slovensku spravil.
Po tom, ako sme si všetci zaspomínali, nasadli sme do svojich tátošov a vyrazili sme do neďalekej reštaurácie na spoločný obed. Cestou nás stretlo príjemné prekvapenie vo forme policajného doprovodu.
Reštaurácia bola veľmi príjemná a jedlá chutné, aj keď niekomu mohla prekážať doba čakania. No nakoniec všetko dobre dopadlo, každý sa dočkal, najedol a my sme mohli vyraziť na ďalšiu z našich zastávok- múzeum historických vozidiel. Majiteľ múzea bol ten typ človeka, ktorý historickým autám zasvätil celý svoj život. Ochotne nám otvoril kapotu každého auta a odpovedal na každú našu otázku. Keď už sa minuli všetky otázky, presunuli sme sa na poslednú zastávku, do kaviarne v centre Piešťan, kde sme sa príjemne porozprávali a vymenili si svoje názory a skúsenosti.
Slnko už zapadalo, keď sme posledný krát naštartovali Miníkov a vyrazili na cestu domov.

 

Leave a comment   Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.